EUROMEDIA 3D MAPPING - 3D ÉPÜLET VIZUALIZÁCIÓ

Keszthely
5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4415811
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Reklám, Hirdetés, Média
Leírás
EUROMEDIA 3D MAPPING - 3D ÉPÜLET VIZUALIZÁCIÓ

Cégünk egyik legnépszerűbb szolgáltatása, a világon a legnagyobb érdeklődést kiváltó épületre vetített vizualizációja, a 3D mapping.

Az épületre vetített 3D effektekkel,és a speciálisan megtervezett és méretezett animációkkal mozgóvá tesszük, életre keltjük az épületek falait illetve homlokzatát.

A látványos vetítés során 3D mozgó animációk egész sora jelenik meg az épület adottságaira szabva. A zenére koreografált 3D vizualizáció felejthetetlen élményt nyújt és a homlokzat teljesen új arculatát mutatja be. A modern művészeti és az illusztratív elemek keveredése izgalmas látványosságot eredményez. Az embereket nagyon vonzza ez a fajta művészet, hiszen ilyen monumentális vizualitással másutt nem lehet találkozni, az élmény televízión vagy számítógépen keresztül elveszik.

A kivitelezés során a legmodernebb számítógépes eszközök és animációs szoftverek egész sorát alkalmazzuk a lenyűgöző hatás elérésének érdekében. A felfoghatatlan méretű akár 1000 négyzetméteres kép és a 3D effektek tárháza örök élményt nyújt. Az országban az elsők között rendelkezünk ezzel a tudással és technológiával mely bármilyen épületre, vagy nagyobb méretű tárgyra alkalmazható úgy hogy a helyszínre nem is szükséges kimennünk. Képesek vagyunk az autótól, a hidakon, szállodákon, templomokon keresztül kastélyokat és várakat is életre kelteni ezzel a vetítési technológiánkkal. Megrendelés esetén látványtervet készítünk az igények figyelembe vételével a videostúdiónkban, melyet a megrendelő rendelkezésére bocsájtunk.



Rengeteg referenciával rendelkezünk, kérem látogassa meg honlapunkat ahol csodálatos képeket talál az eddigi munkáinkról. www.euromediastudio.com



Várjuk megrendelését, próbálja ki, kérje ajánlatunkat!

Tisztelettel: Euromedia TEAM 3D mapping vizualizációs csoport

www.euromediastudio.com

euromedia71@gmail.com

70/774 0707

Kapcsolat a hirdetővel
  • EUROMEDIA 3D MAPPING - 3D ÉPÜLET VIZUALIZÁCIÓ

  • 70 - 77-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Keszthely


Hasonló hirdetések

  • EUROMEDIA HANGSTÚDIÓ ÉS KIADÓ /CD FELVÉTEL - GYÁRTÁS - KIADÁS/
    Keszthely
    EUROMEDIA HANGSTÚDIÓ ÉS KIADÓ A stúdió tevékenységi köre: - A stúdióban hangmérnök, profi hangtechnikusok, és profi felszerelés áll rendelkezésre akár próba, vagy felvételkészítés céljára. - Hangszigetelt, hatalmas méretű hangfelvételi terem, mely ro...
    • Reklám, Hirdetés, Média - Keszthely
    5 napja
  • Régen frissült
    Fénymásolás, nyomtatás
    Keszthely
    Újonnan nyílt fénymásoló szalonunk igyekszik a legszélesebb vevőkör igényeit kielégíten. Szolgáltatásként nem csak fénymásolást és nyomtatást nyújtunk, de vállalunk tervnyomtatást, szórólapok, prospektusok, katalógusok, névjegykártyák készítését. Vál...
    • Reklám, Hirdetés, Média - Keszthely
    9 éve, 8 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • EUROMEDIA 3D MAPPING - 3D ÉPÜLET VIZUALIZÁCIÓ

  • 70 - 77-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Keszthely